De când sunt mămică s-au produs foarte multe schimbări în viața mea. La unele m-am așteptat, altele au venit din spate și m-au luat pe nepregătite. Acest lucru m-a făcut să fiu mereu în gardă și să încetez să-mi mai fac planuri. Să-mi dau voie să mă bucur de experiența de părinte și să investesc cu drag în cel mai important proiect al vieții mele.

Cât despre învățare, pe măsură ce trece timpul îmi dau seama că indiferent de stilul parental pe care încerc să-l aplic, scopul primordial e să construiesc o relație armonioasă cu copilul meu, să-l înțeleg, să cresc un copil echilibrat, cu stimă de sine ridicată, auto-disciplinat și capabil să-și rezolve singur conflictele.

De când sunt mămica Sarei am învățat să fiu mai bună și mai atentă cu cei din jurul meu. Am învățat să prețuiesc ce este important și cel mai important am învățat să mă iubesc pe mine și să dăruiesc iubire, la rândul meu.

Procesul de învățare nu s-a încheiat, zi de îi aflu noi chestii și descopăr alte lucruri care îmi schimbă viața și modul în care mă raportez la copilul meu. Dar, pentru că mi s-a părut relevant, am făcut un top cu 7 lucruri importante pe care le-am descoperit (trăindu-le pe piele mea) de când sunt mamă:

Citește mai departe pe desprecopii.com.


 

Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.