Disclaimer

 

Acest loc are intenția curată să descrețească frunțile, să anime spiritele și să-i facă pe cititori să se regăsească printre poveștile descrise.

Nu este nici pe departe deținătorul unor adevăruri absolute. Toate informațile furnizate sunt scrise din inspirație proprie, încerc să-mi păstrez partea de obiectivitate, să mă sfătuiesc cu oamenii din jurul meu, să caut puncte de vedere, opinii argumentate și studii relevante.

Scriu din experiența personală și povestesc cu drag trăirile familiei mele.

Nu dau sfaturi medicale, nici nu îi indrum pe ceilalți să-mi urmeze exemplul. Orice informație furnizată aici, este folosită și interpretată pe propriul risc. Este important să cerem consult de specialitate și pentru orice sfat medical să consultăm personalul calificat.

Mi-ar plăcea ca acest spațiu să fie loc de întâlnire între mine și celelalte mămici, și să ne ascultăm reciproc povestirile, poate o să ne îndemnăm să facem un lucru sau altul, nu știu asta. Însă știu sigur că o să empatizăm, și că o să conversăm cu plăcere amintindu-ne de ceea ce ne face viața mai frumoasă. Copiii.