Despre mine si Blog

Introducere

Numele meu este Magdalena Aldea şi sunt înainte de toate mămica Sarei, o fetiţă minunată cu ochi albaştri. Trebuie să recunosc că pe lângă meseria de pilot, rolul de mamă este unul la fel de provocator dar şi plin de satisfacţii şi adrenalină.

Iubesc fotografia, mersul pe bicicletă, zâmbetele, prăjitura cu vişine şi somnul dulce  de dimineaţă.

Trăiesc cu convingerea că noi, părinţii, suntem cei care prin iubire creştem aripi pentru puii noştri şi zburăm cu ei în tandem, construindu-le o copilărie frumoasă şi sănătoasă. Mai apoi cu trecerea anilor, e de datoria noastră să le dăm drumul din braţe, să-i lăsăm liberi şi pregătiţi pentru viaţă (deşi uneori o să mai planăm deasupra lor, în zbor controlat, pentru a le reaminti că suntem şi vom fi lângă ei necondiţionat ? ).

Aşadar sunt zburătoare, mamă, soţie, femeie şi cel mai important ( cred eu) om. Îmi place să fiu la curent cu tot ce ţine de parenting, să citesc cât mai mult despre creşterea sănătoasă şi armonioasă a copilului, să mă informez, să întreb, să ştiu.

Ca majoritatea mămicilor, am foarte multe întrebări şi curiozităţi, dar şi poveşti pe care cu mare drag am ales să le împărtăşesc cu voi.


_FOT8531


DSC_0380

Despre mine & Blogul meu

Copilarie

Sunt născută în Bucovina, Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se agață harta în cui. ? Am doi părinți minunați, o soră mai mare și un frate mai mic. Din păcate simt lipsa bunicilor, care au plecat prea repede din viața noastră. Cu toate acestea îmi amintesc cu drag cum am cutreierat toți munții și dealurile din jurul micului meu oraș. Am avut o copilărie cu lipsuri și greutăți, dar frumoasă, căci dragostea nu mi-a lipsit niciodată.

Tot ce am bun în mine am deprins de la mama mea, căreia o să îi fiu mereu recunoscătoare!

Părințeală

Din iulie 2016, am un ghemotoc de fetiță care mă face să zâmbesc mai mereu și lângă care mă simt o mămică împlinită. Am convingerea că un copil este o minune și alături de el, fiecare părinte învață să devină mai bun în tot ceea ce face.

Trebuie să mărturisesc că de când am devenit mamă sunt fragilă și puternică în același timp. Sper din tot sufletul să am tăria să o cresc frumos și sănătos iar la un moment dat să deprind curaj și să o las liberă să facă propriile alegeri.

Studii

Sunt plecată de acasă de la 14 ani, atunci când am fost admisă la Colegiul militar liceal ,, Ștefan cel Mare” – Câmpulung Moldovenesc. Copilăria mea este un mix de plantoane, sectoare, instrucție de front, înviorare și program de studiu. Deși retrăiesc amintiri dulci-amărui din acea perioadă, nu regret nici o clipă faptul că liceul a format mediul în care am construit cele mai sincere și frumoase legături de prietenie (în care mă regăsesc și în ziua de azi).

Am urmat apoi Academia Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” – Brașov, Școala de Aplicație – Boboc și am absolvit două mastere unul militar la Brașov și celălalt civil la Universitatea Politehnică București.

De ce scriu?

Deși am o meserie frumoasă, care mă împlinește profesional, aceasta nu are nimic în comun cu plăcerea mea pentru scris. Așa a apărut blogul, cealaltă parte a mea, cea sufletească, unde îmi iscălesc poveștile și trăirile.

Scriu cu emoție și sinceritate despre lucrurile firești care mi se întâmplă. Îmi place să cred că există oameni care se regăsesc în povestirile mele.

Iubire

Sunt căsătorită cu cel mai minunat bărbat din lume. Lângă el am învățat să iubesc, să reciclez, să prețuiesc!Ne-am dorit foarte mult un copil iar Sara e cea care ne împlinește iubirea.

Pasiuni

Îmi place fotografia, natura, mersul pe bicicletă, cafeaua de dimineață, și să scriu. Iubesc tot ceea ce mă face un om mai bun!

Contact

Adresa de mail: magdutzy@gmail.com

Facebook: Mămica Zburătoare

Instagram: zburatoarea.ro