Sunt multe momente în viață care te surprind, chiar atunci când te aștepți mai puțin.

Mergi la piață, somnoros și cu o atitudine de om trezit la ora șapte, fără voia ta, și ai parte de cele mai blânde și drăguțe zâmbete, din partea unei doamne în etate care te servește cu mare drag. Te lupți în trafic cu șoferi care dacă ar putea, s-ar sui pe mașina ta, doar să te depășească și să-și continue goana teribilă spre nicăieri, și când ești maxim de furios, un alt șofer te uimește când se oprește și îți face semn cu mâna să treci, cu fața senină și cu o voie bună pe chip.

Te înarmezi cu răbdare să petreci o întreagă zi în fața ghișeele din instituțiile de stat, și în mod surprinzător, totul merge mult mai repede decât te-ai fi așteptat tu, ba mai mult sunt oameni drăguți care îți cedează locul pe scaun, dacă te văd un pic însărcinată sau care te lasă să mergi în fața lor la rând.

Ce vreau să zic aici este că viața este impredictibilă și fiecare zi îți oferă în dar câte o lecție din care poți învăța foarte multe. Și asta chiar și atunci când te duci pregătit pentru un eveniment, care vorbește în principal de fashion și stil, trenduri și fotografii instagramabile în resorturi de multe stele sau în țări exotice. Chiar dacă majoritatea dintre invitați sunt acolo să ridice premii și să vorbească despre munca din spatele unei imagini. Chiar și atunci când veselia și buna dispoziție sunt la ele acasă, la bar se servesc cocktaiurile extravagante și discuțiile de socializare sunt întrerupte de sunetul blițurilor foto. Chiar și atunci când nu te aștepți ca un astfel de eveniment să-ți ofere cadou o lecție de viață. Atunci o primești!

Mi-a plăcut ediția de anul acesta de Digital Divas. Nu doar pentru că m-am întâlnit cu foarte mulți prieteni și am făcut foarte multe fotografii. Nu doar pentru că i-am cunoscut pe invitați și le-am aflat și partea umană, din spatele unui cont de socializare, ci și pentru că am avut oportunitatea să o întânesc și să o ascult pe Stela.

Într-un interviu în direct, pe scena din fața noastră, Amalia Enache ne-a ajutat să o cunoaștem mai bine pe această femeie incredibil de puternică, pe care viața a supus-o la grele încercări. Remarcant este că ea nu s-a lăsat doborâtă ci a știut să se ridice și să meargă mai departe. Chiar și atunci când a crezut că nu mai poate, nu a renunțat!

Povestea Stelei

 „Mă bucur de copilul meu și de faptul că mă trezesc dimineața și văd soarele pe cer”

Stela Bizdu este o femeie incredibil de frumoasă. Are o frumusețe aparte și spun asta pentru că o remarci imediat dintr-un grup de oameni. Are părul lung și blond, un corp de invidiat și trăsături de o feminitate rară. Anul trecut a suferit un accident grav din care și-a revenit cu foarte mare greutate. Pe când se afla în mașină cu băiețelul ei, sora și nepoatele sale, o altă mașină a intrat în coliziune. Stela tocmai se pregătea să coboare. În urma impactului, și-a pierdut partea de la un picior de la gleznă în jos. Poartă o proteză temporară, dar sincer, dacă nu aș fi auzit-o povestind despre această provocarea, nu aș fi observat acest detaliu.

Se comportă atât de natural și vorbește cu blândețe și empatie despre greutățile vieții. Povestea ei nu este una ușoară, dar motivează mii de femei să-și depășească condiția și să meargă înainte. Prin felul în care s-a ridicat de jos și a decis că viața merită trăită ân continuare, pentru copilul ei, pentru soț, familie și prieteni. Pentru ea! Că poate să depășească obstacolele fizice și să-și caute puterea și frumusețea interioară.

Stela este un exemplu pentru toate divele în fața cărora a vorbit. Prin eleganța pe care o are atunci când vorbește, prin felul în care își poartă ținutele și prin faptul că ne INSPIRĂ. Povestește că nu se mai lasă atrasă în capcana micilor defecte vizuale pe care le vedea înainte la ea. Se iubește așa cum este și se acceptă întrutotul. Știe că viața merită trăită și vede frumosul din fiecare lucru! Acest accident i-a schimbat perspectiva asupra vieții din toate punctele de vedere. Ne îndeamnă să ne bucurăm de degetele noastre imperfecte, de nasul mare sau de ochii prea apropiați. Să învățăm să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem. Pentru că, din păcate, nu știm să apreciem cu adevărat ce avem, decât atunci când nu mai este al nostru!

 

Pe Stela o găsiți și pe contul ei de instagram StepsbyStela.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.