Alarma telefonului mă face să regret atât de tare că este dimineață, dar, într-un final, deschid ochii și încerc să ma dumiresc unde sunt și ce zi este azi. Simt fluturași în stomac și îmi amintesc că în burtica mea crește încet încă o fetiță! În același pântec în care a stat și Sara, fetița năzdrăvană!

Mă cuprinde o emoție de nedescris și, deși am văzut-o clar la ecografie (are doar 7 centimetri, însă este un bebeluș în toată regula), parcă nu-mi vine să cred că o să fiu mama a două fete minunate! Că în mine crește iar un pui de om, pe care îl iubesc încă din momentul în care s-a conturat și a doua linie pe testul de sarcină!

Ultimele luni au fost foarte grele, pline de evenimente și schimbări în viața noastră. Vestea că o să mai am un copil, înțărcarea blândă a Sarei la cei 2 ani și 6 luni, pierderea lui Mițu, motanul cel blând și înțelept și perioada grea cu grețuri și vărsături (care nu știu când o să treacă), toate acestea și multe alte provocări m-au determinat să iau lucrurile mai ușor, să-mi acord timp și să las lucrurile să se întâmple în ritmul lor.

Cu toate acestea diminețile mele sunt la fel de frumoase, fetița năzdrăvană începe să înțeleagă și să accepte din ce în ce mai bine schimbările ce urmează să apară în familia noastră. Iar eu sunt foarte bucuroasă că am ocazia să-i explic ce urmează să se întâmple. Îmi imaginez că nu o să fie ușor, dar imaginea cu mine, ținând în brațe 2 fetițe cu părul rupt din soare, mă emoționează extrem de mult.

Știu sigur că o să fie bine și mă liniștește (parcă) faptul că acum sunt la al doilea copil, deci nu mai este necesar să fiu o mămică panicată! :))

Zâmbesc prostește căci  îmi amintesc când mi-am făcut testul de sarcină, primul control și confirmarea bebelinei și vestea că este tot fetiță și că se va naște de ziua Sarei. Diferența de vârsta o să fie de fix 3 ani! În iulie o să am două fete și o pisică! Casa va urla de hormoni feminini și singurul în măsură să ne facă față o să fie Ștefan!

Ce emoționantă a fost morfologia de trimestru I, atunci când am zărit un pui de om care stătea îngrămădit pe burtică și dormea  atât de bine în pântecul mamei lui! De când așteptam să trec din nou prin etapele astea minunate!

Urmează să încep din nou vizitele la bazin, să fiu mai atentă la ce mânânc și să îmbrățișez cu drag și acceptare toate schimbările care apar. O nouă etapă frumoasă pe care abia așteptam să mă întâmpine!

Așa că da, voi fi mamă de 2 fete minunate ce ne-au ales, pe mine și pe Ștefan să le fim părinți și să le ghidăm pașii! Sunt cea mai norocoasă mămică de pe planetă! Sunt mamă de fete!