Pentru cei care încă se întreabă de ce tot tam-tamul acesta pe rețelele de socializare și nu au aflat încă despre Webstock, trebuie să vă spun că este vorba despre cel mai mare eveniment de social media din Romania. Iar în fiecare an, acesta reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe în acest domeniu.

Anul acesta, Webstock sărbătorește o ediție specială, și 10 ani de la primul eveniment! Se așteaptă vorbitori renumiți, nume importante din media, online și presă scrisă și nu în ultimul rând, va avea loc Gala Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an.

Puteți intra pe site-ul webstock și vă puteți vota favoritul aici: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/. Pentru acreditare, încă se mai pot solicita invitații pe site-ul oficial.

Webstock 2017 – alături de Matei Dima (BRmania)

Eu am participat și anul trecut la webstock2017 și am aflat multe informații utile pe care am încercat să le inserez în munca mea de blogger! Deasemenea am cunoscut oameni faini, i-am revăzut pe prietenii mei din online și am făcut multe fotografii. Anul acesta particip în calitate de blogger acreditat și abia aștept să ascult sesiunile pline de inspirație ale speakerilor invitați.

Webstock 2017 – alături de actorul Marius Manole

Webstock 2018 are loc vineri, pe 5 octombrie, începând cu ora 09:00. Evenimentul cuprinde 2 părți, prima de conferințe și a doua cu decernarea premiilor Webstock Awards. Organizatorul este Evensys și partenerul fondator, Vodafone.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.