Pe scurt, lucrez de ceva vreme la blogul meu de fotografie! Este un proiect foarte drag mie, pe care sper să-l finalizez în curând și care o să oglindească toată munca și fotografiile pe care le-am făcut în ultimii ani!

Mai pe lung vreau să vă povestesc că, fiindu-mi imposibil să fac un blog de la zero (nu am nici cunoștințele necesare și nici timpul necesar ca arate bine) le-am scris celor de la Thecon și i-am rugat să mă ajute în acest sens. Răspunsul lor a fost prompt și plin de entuziasm, așa l-am și cunoscut (virtual) pe George care m-a ajutat, sfătuit, consiliat și apoi practic cu tot ce înseamnă construit un blog de la zero. Mi-ar fi plăcut să vă prezint și rezultatul final, însă vreau ca atunci când îl fac public, totul să fie perfect, deci mai stau să-l bibilesc un pic! 🙂

Thecon este o echipă de designeri și experți tehnici care livrează soluții creative, personalizate, performante și de calitate. Sunt prompți și au o viziune contemporană, sunt profesioniști, foarte bine pregătiți și folosesc o tehnologie de ultimă oră.

În 2015 au inițiat Campania de susținere a bloggerilor, cu ocazia căreia au oferit foarte mult ajutor tehnic și de design. Pentru că știu exact care sunt calitățile pe care un blog trebuie să le întrunească și pentru că au facut și fac asta cu succes de ceva vreme, Thecon se oferă să-ți „opereze” estetic blogul pro-bono cu tehnologii web de ultimă oră.

Ce trebuie să faci?

  1. Completezi formularul.
  2. Stabilești de ce îmbunătățiri este nevoie
  3. Scrii un articol cu feedbackul colaborării voastre

The Con oferă servicii de:

 

Dacă ai un blog și simți nevoia să-l cosmetizezi puțin, atunci scrie-le un mail. În câteva zile te vor contacta și îți vor aloca 2 ore, timp în care veți găsi împreună soluții eficiente pentru tine și blogul tău.

În schimbul acestui serviciu tu va trebui să faci un articol în care să povestești experiența ta cu ei și eventual să-i recomanzi. That simple! În plus, vei găsi la ei pe site și servicii de găzduire web! Ce zici? Cum sună?


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.