În fiecare an, în octombrie adun aproape toți prietenii la mine acasă! Nu facem nimic special, dar vorbim și depănăm amintiri la un pahar de vin! Este atât de bine și mereu am zis că sunt foarte norocoasă că am atâția oameni faini în jurul meu!

Tot timpul am susținut că zilele de naștere se sărbătoresc împreună cu cei dragi! Că astea sunt momente magice, de care îți amintești mereu cu plăcere, și că, fiecare dintre noi merită, măcar o dată pe an să fie celebrat!

Iubesc zilele de naștere și cred că ar trebui să ne sărbătorim mult mai des împreună! Să ne spunem că ne apreciem, că suntem norocoși să ne avem unul pe celălalt, că ne face bine să ne vorbim, să ne ascultăm să ne zâmbim!

Sunt un om tare norocos! Mereu spun asta și parcă spunând atrag și mai mult bine în jurul meu! Am cel mai grozav soț din lume și cel mai minunat copil! Familia mea este tot ce am visat vreodată! În jurul meu sunt prietenii mei, oameni extraordinari care mă sprijină și mă încurajează în tot ceea ce-mi pun în minte! Și dacă asta nu este îndeajuns, am parte doar de lucruri frumoase și de oameni cu vorbe calde și inimi blânde! Nu am făcut nimic să merit toate astea, dar le am și sunt foarte recunoascătoare pentru ele!

De-a lungul anilor am avut parte de cele mai frumoase aniversări, avându-i mereu, pe cei dragi, aproape de mine. Anul acesta, de ziua mea, vreau să sărbătoresc dăruindu-mi ziua de naștere! Și cu ajutorul Andreei Tamaș și proiectului ei caritabil, visul meu prinde aripi!

Pe 3 octombrie împlinesc 30 de ani și îmi dau seama că am tot ce aș putea cere de la viață! La fel cum am știut să primesc atât de multe lucruri bune, a venit rândul meu să dăruiesc și să fac posibile zâmbetele pe fețele copiilor.

ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE ASOCIAȚIEI KINETOBEBE

Kineto Bebe se ocupă cu programe integrate și complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistică și senzorială a bebelușilor și copiilor. Fondurile strânse sunt folosite pentru bursele de terapii pentru micuți.

Vino să dăruim împreună zâmbete copiilor!

Când: Pe 3 octombrie 2018

Unde: la Naan Project, strada Progresului nr 1-3 (Răzoare)

Ora  19:00

Trupa mea de suflet,  SOUL SERENADE ne va acompania pe note de jazz și blues.

Vă aștept cu un decor de poveste, cu mâncare, băutură și voie bună. Vom face fotografii, ne vom îmbrățișa, dar cel mai important, vom dărui zâmbete! Pe ritm de jazz, așa cum îmi place mie! 🙂

Ce trebuie să faceți?

Să preschimbați buchetul de flori, sticla de vin sau cadoul pe care l-aș fi primit în mod normal, într-o donație pentru a susține dotarea centrului de kinetoterapie și achiziționarea burselor de terapii pentru micuți!

Este tot ce-mi doresc de ziua mea!

Vă aștept cu mare drag! Împreună dăruim cele mai frumoase zâmbete!


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.