Al treilea episod de inspirație vine de la Alina, mămică, food blogger și arhitect. O puteți găsi pe mamamag.ro, o pagină cu multe rețete sănătoase pentru întreaga familie.

În interviu, Alina mi-a povestit cum a început să gătească și mai apoi să povestească despre asta în online, reușind să găsească o combinație între rețete rapide, sănătoase și potrivite atât pentru cei mici cât și pentru adulți și ingrediente la îndemâna tuturor. Ideea blogului pornește de la faptul că nu este neapărat să gătești mai multe feluri de mâncare pentru fiecare membru al familiei.

Gătitul este pentru mine unul dintre cele mai intime lucruri pe care le poți face pentru cineva. Practic pui la dispoziția oamenilor dragi hrana creată de propriile tale mâini, în care investești timp, energie, suflet. (Alina)

Interviul nostru a decurs natural, cursiv, într-un mediu foarte plăcut la o ceașcă de cafea oferită de 5 to go. Ne-am bucurat de această întâlnire și cu această ocazie am aflat câteva lucruri pe care nu le știam una despre cealaltă.

Alina este un om cu adevărat special, are valori și principii cu care rezonez și pe care le apreciez mult. Pe lângă meseria de mămică, Alina este și un arhitect talentat, cu multe proiecte frumoase și inspirate. Dacă vreți să vă convingeți, intrați pe arhitecturalia.ro !

Dar gata cu vorbăria, vă las să urmăriți interviul și să-mi spuneți de unde vă inspirați să gătiți pentru copiii voștri. Eu mi-am mărturisit slăbiciunea pentru rețetele baby-friendly de pe mamamag.ro.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.