Cel de-al doilea episod al proiectului de vlog vine cu un interviu despre Oana, o prietenă foarte dragă mie, corporatistă, cea care scrie pe blogul Out and About despre tot ce se întâmplă în capitală și nu numai.

Concerte, evenimente, lansări de carte, festivaluri, petreceri și piese de teatru, toate acestea sunt selectate cu grijă și recomandate în articole menite să scoată bucureșteanul din casă și să-l inspire cu diverse activități de făcut.

Out and About este despre timpul liber, despre unde mâncăm, ce salon alegem, care sunt city-break-urile pe care nu ar trebui să le ratăm și despre mulți alți oameni antreprenori, care-și deschid afacerea în București și pe care ar trebui să-i decoperim și să le călcăm pragul.

Ideea de a împărtăși pe blog ce fac, unde merg în fiecare weekend și care sunt locurile de neratat, a venit după veșnicele întrebări pe care le primeam din partea prietenilor „Oana, unde mergem weekendul acesta?”.

Oana este o visătoare, mereu în căutare de locuri noi de vizitat, mâncăruri de degustat și oameni interesanți de cunoscut. Îi place să călătoarească și aduce cu drag acasă fotografii și povești pe care le publică și le împărtășește comunității pe care și-a creat-o. Spirit versatil, petrecăreț, optimist și cel mai important, visător, Oana nu o să se sature niciodată să redescopere Bucureștiul, cu ale lui povești încă nespuse.

Ceașca de inspirație se servește alături de o cafea bună, dimineața devreme, la amiază, sau seara înainte să ne băgăm în pat. Scopul ei simplu este să ne aducă împreună, să cunoaștem oameni frumoși povestind despre proiectele lor, sau pur și simplu să ne facă să zâmbim!

Vă invit să urmăriți interviul cu Oana, pe vlogul Ceasca cu inspirație, proiectul meu de suflet.  Mulțumiri FivetoGo, lui Bob, UAU Media și Oanei.

 

Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.