Dragii mei cititori,

Cu mari emoții în suflet vreau să vă prezint CEASCA CU INSPIRAȚIE, primul proiect de vlog marca Mămica Zburatoare, unde voi publica săptămânal câte un interviu video inspirațional cu oameni extraordinari care ies din bula lor să aducă o schimbare în bine celor din jur.

Sunt onorată să dezvălui acest interviu pe care l-am realizat cu talentatul Alex Ștefănescu, într-o dimineață de sâmbătă, în cafeneaua 5 to Go, pe strada Hristo Botev.

Credit foto Grimm si Grimmy

Mă bucur tare mult că am avut ocazia să petrec câteva ore, savurând cafeaua preferată, într-o companie atât de plăcută ca cea a acestui artist. S-a râs mult, s-au întrebat și lucruri din afara ariei de confort, dar cel mai important s-a simțit în aer acea stare de bine, care te inspiră. Alex este cu adevărat one-of-a-kind.

Cine nu-l cunoaște încă pe Alex poate să-l urmărească în direct, vineri, 1 iunie pe PRO Tv, la Românii au Talent acolo unde o să participe în finala acestei competiții. Tânăr artist, în vârstă de 29 de ani, bucureștean la origini și visător de meserie, Alex și-a luat chitara la subraț și inima în dinți și s-a înscris în etapa de preselecții.

Dacă vreți să aflați mai multe, aceasta este pagina lui de facebook, iar dacă vreți să-l vedeți live o puteți face într-unul dintre spectacolele lui de la Unteatru.

Eu mărturisesc cu mândrie că l-am descoperit pe Alexandru la televizor și că m-a acaparat cu talentul, buna dispoziție și umorul ironic cu care performează. Mai mult decât atât, Alex este un om multilateral dezvoltat îmbinând cu succes partea de creație cu cea de interpretare. Personal, îmi place foarte mult acestă piesă.

Pentru că trăiește încă în România unde profesează ca actor, cu toate că a cunoscut și perspectiva străinătății studiind la Londra mai bine de doi ani de zile, pentru că are o meserie care îi oferă libertatea de exprimare, pentru că studiază stereotipurile umane și ironizează subtil portretul românului simplu dar și pe cel al omului politic, pentru că este genial la reinterpretări, pentru că nu a încetat să creadă în schimbare și într-o Românie mai cinstită și mai muncitoare și pentru multe alte principii frumoase pe care Alex le promovează și în care crede, vă invit cu drag să urmariți acest interviu.

Veți descoperi un actor talentat care nu se oprește din căutare în drumul lui spre desăvârșire, un cantautor, un muzician autodidact, un mare artist și om care nu a încetat niciodată să creadă într-o Românie mai bună.

Ceașca cu inspirație este un proiect Mămica Zburătoare, realizat cu ajutorul UAU Media și cu susținerea celor de la 5 to go. Mulțumim tuturor pentru sprijin.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.