Eu sunt o vorbitoare, cei care mă cunosc știu asta foarte bine. Când un subiect mă pasionează sau dacă dezbat o temă, pot duce cu ușurință conversații de câteva ore.

Cu toate astea, sunt lucruri pe care nu le zic. Ele fac parte din cine sunt, din viața mea, au contribuit la femeia care anul acesta face 30 de ani, dar nu au fost expuse până acum. Ori nu au fost relevante sau poate că am simțit că încă nu e vremea să le spun.

Noroc cu leapșa care am primit-o de la Andreea  unde sunt provocată să dau din casă și să povestesc câteva aspecte pe care nu le știți despre mine.

 • De când eram mică mi se tot repetă că am un temperament aparte. Ca un exemplu, mama mi-a povestit că la câteva luni m-a surprins când o mușcam pe sora mea (cu 2 ani mai mare), de fund, pentru că nu mă lăsa în pace. Cică ăsta a fost primul semn de personalitate puternică. :))

 

 • Când eram copil obișnuiam să mă bat cu băieții, deci nu eram foarte girly!

 

 • Am avut o copilărie grea, plină de încercări și lipsuri dar cu multe amintiri frumoase, jocuri și plimbări pe munte. Știu să recunosc ciupercile de colectat de cele otrăvitoare, am fost la cules de zmeură, afine, frăguțe, merișoare și alte plante și fructe sălbatice bune pe la casa omului. Bunicii mei m-au cărat pe toate dealurile din jurul orășelului în care m-am născut și am crescut.

 

 • În școala generală am fost înscrisă la Clubul copiilor unde am studiat câțiva ani de zile vioara și cântecul popular. Am făcut parte din ansamblul „Floare de colț” și am avut multe spectacole în țară și în afara acesteia.

 

 • Am luat BAC-ul cu cea mai mare notă din liceu și apoi am aflat că aceasta era și cea mai mare notă din oraș. Iar eu am dat bac-ul la fizică. Mi-am dorit mult să intru la academie și am învățat pe brânci să obțin treaba asta. Nu vă mai spun ce mândră a fost mama atunci când am reușit. 🙂

 

 • În academie m-am înscris la aeroclubul Sân Petru, de lângă Brașov și am zburat planorul. Cu toate că mai mult am lustruit aeronave decât să le zbor, mărturisesc că a fost o experiență tare faină. Zborul cu un ultraușor fără motor îți creează un sentiment unic.

 

 • Sunt vegetariană de mai bine de 9 ani. Sau mai bine spus lacto-ovo-pesco-vegetariană. Adică nu mânânc nici un fel de carne cu excepția peștelui. Motivele sunt diverse, dar ca să vă dau un mic hint: iubesc mult animalele.

 

 • La doar o săptămână după ce am obținut permisul de șofer am făcut accident și am distrus partea de caroserie-față a unui citroen c5. Lipsa de experiență, carosabilul umed și vremea proastă m-au făcut să acroșez glisiera laterală a unui drum. Nimeni nu a pățit nimic, poate doar orgoliul meu de șofer și portofelul au rămas un pic șifonate.

 

 • Sunt o persoană impulsivă și îmi lipsește diplomația. Lucrez din greu la câteva aspecte pe care mi-ar plăcea să le îmbunătățesc la mine.

 

 • M-am căsătorit la doar 3 luni de relație, în același an în care l-am și cunoscut pe Ștef. O lună mai târziu ne-am mutat împreună. Încă cred că asta e cea mai iresponsabilă dar bună decizie pe care am luat-o în viața mea.

 

 • În ultimii ani am descoperit cât de mult îmi place fotografia. Am investit ceva timp și bani în acest hobby dar îmi aduce o satisfacție personală aparte.

 

 • Iubesc jazz-ul și îl servesc de obicei cu un pahar de vin alături de Ștefan și de prietenii noștri.

 

 • Îmi place să înot, mă relaxează foarte tare.

 

 • Una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit a fost saltul cu parașuta. Îmi aduc bine aminte senzația de după deschiderea parașutei, când plutești și nu se aude decât vâjăitul vântului. Am sărit de doar 3 ori dar aș mai face-o încă de o sută de ori.

Mulțumesc Andreea pentru provocare. Mi-am amintit multe lucruri despre mine. Mi-ar plăcea să o provoc pe Oana de la Out and about și pe Eliza de la Blogul Elizei să spună și ele câteva lucruri pe care nu au apucat să le zică încă.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.