În spiritul proiectului lui Octombrie, #te apreciez, inițiat de frumoasa  comunitate Digital Parents Talks.

#Te apreciez mamă.

Pentru că m-ai crescut în burtica ta și mi-ai dat viață.

Pentru că ne-ai ținut în brațe, (pe mine și pe frații mei) cum ai știut tu mai bine și pentru că ai reușit să ne insufli dragostea pentru celălalt și frica de Dumnezeu. Pentru că ne-ai transmis ambiția ta și dorința de a învăța cât mai multe.

Pentru că ne-ai făcut oameni mari, iar acum îi crești și pe omuleții noștri, mai mici. Pentru toate astea și pentru multe altele, te iubesc și #te apreciez.

#Te apreciez tată.

Și îți mulțumesc că te mândrești atât de tare cu cine suntem noi astăzi. Și că ai avut răbdarea să ne crești pe toți trei.

Vreau să-ți spun că de fapt, eu sunt cea care se mândrește cu tine. Că ai ales să fii tatăl meu. Pentru toate astea și pentru multe altele, te iubesc și #te apreciez.

#Te apreciez, dragul meu soț. Și te admir.

Pentru răbdarea pe care o ai în fiecare zi cu mine. Știu că nu e simplu și stiu că sunt mai dificilă decât ai crezut vreodată. Cu toate astea te încăpățânezi să creștem amândoi, împreună și să nu ne dăm bătuți.

Reușești să clădești încredere în mine și să mă impulsionezi. Știi mereu cum și când să îmi spui o vorbă bună. Asta mă vindecă și mă face să merg mai departe. Mă simt onorată să fiu soția ta.

#Vă apreciez pe voi toți cei care sunteți în jurul meu. Pentru că lista continuă cu oameni minunați de la care învăț în fiecare zi cum să fiu o persoană mai bună. Și ar trebui să vă spun zilnic ce norocoasă mă simt că vă am în preajma mea.

Tu cui i-ai spune #te apreciez?


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.