Din primul moment în care am auzit de acest concept mi-am dorit o astfel de bijuterie. Nu pentru design (cu toate că este deosebită și-mi pune decolteul într-o lumină bună) și nu pentru că sunt fan coliere. Nici măcar pentru colecția mea de pandantive  în care, trebuie să recunosc, am făcut curat de curând. Mi-am dorit o astfel de bijuterie pentru ce înseamnă ea. Dar să vă povestesc…

Există undeva în celălalt capăt al țării, o mămică pe nume Camelia care s-a gândit să facă bijuterii din amintiri. Pentru că a privit cu melancolie trecerea timpului și cât de repede i-au crescut copiii și pentru că a știut că amintirile vor fi singurii martori la toată acea perioadă minunată. Și așa a creat pandantive și cercei, inele și brățări care să conțină o bucățică din ce ne este nouă drag.

Bijuteriile sunt concepute cu migală și atenție pentru detalii. Pe lângă materialul personalizat (lapte matern, șuviță de păr sau cordon ombilical) mai pot conține flori sau alte materiale și texturi care le fac să fie delicate și deosebite. Așa cum sunt clipele de care vrem să ne amintim. Unice.

Ce înseamnă pentru mine acest pandantiv?

O  bijuterie care adună peste 4 ani de alăptare (alăptare care continuă și acum), clipe de magie alături de Sara, apoi de Mara și care se întâmplă și astăzi cu amândouă. Un pandantiv pe care nu mă mai satur să-l privesc, cu cercul frumos finisat, cu șuvițele de păr prinse în rășină, cu perla de lapte matern în formă de inimă, așa cum a fost și pentru mine perioada de alăptare, o dragoste continuă, întregită de cuvinte, mângâieri și îmbrățișări. O apropiere fizică, o atașare pe care nu o s-o mai am niciodată cu fetele mele, nu sub forma asta. O perioadă magică, incredibilă, cu provocări și reușite.

Pandantivul de la Aniami’s o să stea lipit de pielea mea la fel cum au stat fetele mele în perioada alăptării. O să fie cald, o să-mi asculte bătăile inimii și o să-mi simtă respirația așa cum au făcut-o și ele de atâtea ori. De fiecare dată când o să-l privesc o să-mi amintesc cu drag că alăptarea e iubire.

Cum sunt bijuteriile Aniami’s?

Aniami’s – bijuterii din amintiri se diferențiază de celelalte produse de pe piață tocmai prin faptul că au ca principal scop realizarea bijuteriilor din cele mai importante amintiri. Fie că vorbim de laptele matern, șuvițele de păr, cordon ombilical sau flori uscate de la evenimente precum nuntă, botez, tăieri de moț sau de țesături cum este trusoul de botez ori rochia de mireasă.
Pentru bijuterii cu lapte matern, procedura de realizare trece printr-un proces de conservare și solidificare urmând ca apoi să fie încastrat în rășină și finisat.
Ce este cu adevărat minunat la bijuteriile cu lapte matern este că nicio bijuterie nu seamănă cu o alta pentru că nici mamele nu seamănă între ele. Găsiți pe site detalii importante de expediere a laptelui matern precum și povestea bijuteriilor din amintiri.

CONCURS

Și cu ocazia asta, împreună cu Aniami’s – bijuterii din amintiri, oferim o bijuterie uneia dintre voi, modelul rămâne să-l alegeți în funcție de povestea voastră personală. Trebuie să spuneți într-un comentariu ce a însemnat/înseamnă perioada de alăptare iar pe 16 noiembrie vom extrage o singură câștigătoare (concursul se realizează doar pe teritoriul României).
Mai jos vă las un video cu pandativul pe care plănuiesc să-l port mereu la gât.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.