Dacă mă întrebați despre modă, habar n-am cu ce se mănâncă. Care sunt ultimele tendințe, ori ce se poartă acum la Milano, pe străzile din Paris ori pe trotuarele aglomerate din New York. Nu știu și dacă mă pun pe cercetat, mi-e teamă că până aflu, se schimbă trendul și eu tot în urmă rămân.

În schimb, sunt unele lucruri a căror frumusețe se vede de sus, chiar din turnul Eiffel. Nu-ți trebuie un ochi special pentru asta și nici patru critici de modă care să-și dea cu părerea. Când vine vorba de bun-gust, minimalismul și simplitatea bat la fund tendințele din ziua de astăzi. Nicio rochie cu pene nu o să întreacă clasica ‘little black dress’ la fel cum nicio pereche de ochelari cu strasuri nu poate fi peste clasicii ochelari de pisică. Și exemplele sunt multe.

În ultima vreme, în jurul meu, oamenii caută să-și găsească îmbrăcămintea potrivită care să le spună povestea fără ca ei să deschidă gura. Și accesoriile statement care să le scoată ținuta în față,  să fie diferită de ce se vinde în magazine sau de ce se poartă pe stradă. Pentru că, adevărul este că suntem unici și vrem să fim remarcați ca persoane autentice. De asta nu ne îmbrăcăm la fel și nici nu purtăm în același mod o pălărie.

Marile branduri au început să producă colecții unicat pentru cumpărătorii exclusiviști. Oamenii achiziționează tot mai multe haine custom made de la producători locali, ce-și pun amprenta și semnătura într-un mod diferit. Se caută piese vintage, se scormonește în dulapul mamei, al bunicii. Tot ce este necesar ca felul în care arătăm să ilustreze radiografia a ceea ce suntem, sau a ceea ce vrem să fim.

Dar dacă v-aș spune că am avut dintotdeauna la îndemână resursele care să ne inspire la accesorii statement definite prin unicitate, îndrăzneală, încredere? Că poți purta la gât mărturia unei primăveri sau amintirea dulce a mirosului de toamnă?

Când am descoperit bijuteriile inspirate din natură, mi-am dat seama că nu există un accesoriu mai valoros decât o floare purtată la gât. Realizată din rășină sintetică, planta naturală se presează și își păstrează frumusețea, fascinând prin detaliile surprinzătoare, indiferent de anotimpul în care este purtată. Lucrate manual, cu migală și pasiune, Nature Art creează accesorii de calitate cu un design deosebit și unic.

„Noi credem că natura este artistul perfect care creează cele mai frumoase bijuterii. Nature Art este doar modalitatea prin care ele ajung la tine.”

Colierul pe care îl port este o floare de mac, culeasă anul acesta. Învelită în rășină epoxidică, floarea își păstrează culoarea vie și detaliile care îi oferă o frumusețe aparte.

 

Variantele sunt multe, Nature Art imortalizează în bijuterii flori, mușchi de copac, boabe de cafea, frunze sau chiar scoici. Coliere, cercei sau inele, toate produsele poartă amprenta unui proces minuțios pentru că, fiecărui produs i se acordă o atenție aparte. Dacă aveți o floare preferată sau una care simbolizează ceva special, Nature Art îl poate transforma într-o bijuterie ce poate dăinui peste ani.

 

Pagina lor de facebook este asta și site-ul de unde puteți comanda online, aici. Indiferent dacă alegeți o bijuterie pentru a o face cadou sau dacă comandați pentru voi, trebuie să vă spun că magazinul online oferă garanție în caz de distrugere sau rupere a fiecărui produs.

Pe instagram am lansat și un concurs prin care puteți câștiga colierul cu floare de mac, preferatul meu. Intrați acolo și urmați pașii și pe 3 noiembrie, bijuteria pleacă către câștigătorul ales prin random.org. Aveți aici link-ul cu postarea https://www.instagram.com/p/B3824Qkp5nr/.

Și dacă nu v-ați dat seama de frumusețea colierului din fotografii, las aici și un filmuleț prin care am surprins unicitatea și detaliile surprinzătoare ale produselor Nature Art.

Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.