Pentru părinții și bunicii noștri, treaba era destul de simplă. Ori toate obiectele se sterilizau prin fierbere, ori nu se sterilizau deloc, le ajungea o spălare și gata!

Problema apare atunci când ai un nou-născut și trebuie să te asiguri că tot ce intră în contact cu acesta este steril și fără microbi. Măcar o perioadă, până își dezvoltă o imunitate care să-l protejeze de virușii și bacteriile care se dezvoltă pe lucrurile cu care acesta intră în contact.

Pe principiul „la primul copil ești mamă panicată, până la al doilea când devii mai relaxată”, am zis că după ce nasc cea de-a doua fetiță, o să vin cu câteva lecții învățate și o să mă asigur să am în casă cele necesare fără să cumpăr în exces produse a căror utilitate și folosință să nu existe. Am devenit și mai liniștită când a venit vorba despre sterilizat, călcat, spălat, igienizat, dar asta după vârsta de 6-8 luni când copilul meu mi-a demonstrat că este robust și puternic.

De ce TREBUIE să sterilizăm/dezinfectăm obiectele bebelușului?

Cea mai mare provocare a fost în primele luni, perioadă în care trebuia să am mare grijă pe ce pune mâna și gura bebelușul meu. Și asta pentru că un nou-născut vine pe lume steril, într-un mediu plin de microorganisme, bacterii și alți balauri cu care intră în contact! Așa că treaba mea a fost să mă asigur că aerisesc zilnic casa, că praful este mereu șters și camera curată, că hainele sunt spălate la temperatură mare și apoi călcate (pentru dezinfectare) și că biberoanele, tetinele, aspiratorul nazal, termometrul și jucăriile de dentiție sunt curate și sterilizate.

Am descoperit un sterilizator portabil!

Am un sterilizator pe bază de aburi dar, mai nou, am descoperit un sterilizator portabil ce acționeză pe bază de raze UV și sterilizează în mai puțin de un minut. O să râdeți, dar este posibil! Spre deosebire de sterilizatorul standard, unde procedeul presupune umezirea și apoi uscarea obiectelor la o temperatură de peste 100 de grade, geanta de sterilizare 59S folosește razele UV pentru a inactiva o serie extinsă de virusuri, bacterii patogene și protozoare. În plus acest procedeu este sigur, ecologic și extrem de eficient astfel că radiația UV nu se stocheaza în obiectele expuse și nu modifică mirosul și gustul!

 

Avantajele genții de sterilizare 59S

  • este o metodă nouă, rapidă (59 de secunde) și eficientă de a steriliza;
  • este practică, ușor de manevrat și de folosit și poate fi luată în călătorii, în parc, la serviciu;
  • are un design modern, varianta portabilă;
  • are baterie externă (nu depindeți de alimentarea de la o priză);
  • înlătură 99% dintre bacterii, viruși și microoorganisme;
  • obiectele nu au nevoie de clătire după sterilizare, razele UV nu lasă niciun reziduu, sunt inodore și fără gust;
  • poate steriliza și alte obiecte personale cum ar fi periuțe de dinți, pensule de machiaj, ba chiar și telefonul personal.

De ce îmi place acest produs?

Geanta de sterilizare 59S este o modalitate mult mai rapidă și mai eficientă de a steriliza obiectele unui nou-născut. Este o variantă portabilă, mereu la îndemână, sigură și eficientă. Îmi place că este deșteaptă și nu permite sterilizarea dacă fermoarul nu este bine închis. Este practică și ușor de folosit, are un singur buton și un cablu care se comută la bateria externă sau la adaptorul de alimentare.

Și mai am un motiv pentru care mi se pare foarte utilă. La prima fetiță m-am întors la serviciu foarte repede, așa că a trebuit să folosesc des pompa de sân și sticluțele cu biberon. Vă dați seama că aveam un procedeu rudimentar de sterilizare în cuptorul cu microunde, însă îmi era extrem de greu să manevrez obiectele pe sub ochii colegilor mei astfel încât să nu fiu întrebată mereu ce fac și ce sunt alea. Ce bine că există acum o variantă simplă și portabilă!

Mai jos am realizat un video despre geanta de sterilizare 59S ca să vă arăt cât de ușor se folosește.

 

Geanta de sterilizare 59S se găsește doar pe site-ul educlass.ro. Are un preț de 299 de lei și o garanție de 12 luni. Eu vă sfătuiesc să intrați pe site-ul lor și să aflați mai multe informații despre acest produs inovator care vă va schimba viața, vă va face să economisiți timp și vă va ajuta să aveți mereu la îndemână lucruri sterilizate pentru cei mici.


Dacă îți place mămicazburătoare și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă pe blog, te rog să dai un like paginii de facebook aici  sau să te abonezi la newsletter.